Hotel Bo Hotel Faro Center Faro Portugal (2023)

Hotellet

Dra nytta av fritidsalternativen (till exempel en cykeluthyrning) och de många bekvämligheterna och tjänsterna som kännetecknar boendet, inklusive gratis Wi-Fi och ett TV-spelrum. Inkludera en dator, snabb utcheckning och torr städning/tvättservice.
#Utnyttja fritidsalternativen (till exempel en cykeluthyrning) och de många bekvämligheter och tjänster som kännetecknar boendet, inklusive gratis Wi-Fi och ett videospelsrum. bekvämligheterna inkluderar en dator, snabb utcheckning , och kemtvätt/tvättservice.
Obligatoriska avgifter: Du kommer att bli ombedd att betala följande avgifter på boendet: En kommunal skatt tas ut på plats. Säsongsrensad kan denna skatt inte gälla året runt. Andra undantag eller nedsättningar kan gälla. Andra undantag eller nedsättningar kan gälla. För ytterligare information, vänligen kontakta boendet med hjälp av kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Skatt som tas ut av staden: Från 1 november till 29 februari, 0,00 EUR per person och natt för högst 7 nätter. Denna skatt gäller inte barn under 13 år. Skatt som tas ut av staden: Från 1 mars till 31 oktober, 1,50 EUR per person och natt för högst 7 nätter. Denna skatt gäller inte barn under 13 år. Vi har listat alla avgifter som boendet har delat med oss. . Valfria avgifter: Frukostbuffé kostar cirka 9,5 EUR per person. Tidig incheckning: 15 EUR (i mån av tillgång) Avgift för sen utcheckning: 15 EUR (i mån av tillgång) Listan ovan kanske inte är fullständig. Avgifter och depositioner kan nämnas exklusive skatt och kan komma att ändras. . Regler: Ett barn som är 12 år eller yngre bor gratis när de bor i samma rum som föräldrar eller vårdnadshavare och använder befintliga sängar. Boendet har anslutande/angränsande rum, som kan vara tillgängliga på datumen för din vistelse. Vänligen begär detta genom att kontakta boendet direkt med hjälp av kontaktuppgifterna i bokningsbekräftelsen. Detta boende förklarar för närvarande tillämpa förstärkta rengörings- och säkerhetsåtgärder för kunder. Detta boende rengörs med en desinfektionsmedel. Boendet erbjuder personlig skyddsutrustning såsom munmasker till sina besökare. Social distansering; bärande av personlig skyddsutrustning av boendepersonal; akrylpaneler i de viktigaste kontaktpunkterna mellan personal och besökare; hydroalkoholisk gel tillgänglig för besökare. Individuellt inslagna varor till frukost kan köpas via rumsservice. Varje rum förblir obemannat i minst 24 timmar mellan två bokningar. . Instruktioner: Ytterligare gästavgifter kan tillkomma och beror på boendepolicyn Statligt utfärdad fotolegitimation och en deposition med kontanter, kreditkort eller betalkort kan begäras vid ankomsten för att täcka oförutsedda kostnader. Särskilda önskemål, som inte kan garanteras, tillgodoses till tillgänglighet vid ankomst och kan medföra ytterligare avgifter Ta reda på de senaste resebegränsningarna relaterade till covid-19 innan du reser 19 och de åtgärder som är på plats för denna destination . Särskilda instruktioner: Personalen i receptionen välkomnar dig på plats Minimiålder: 18. Incheckning från kl. 16.00. Incheckning kl: midnatt. . Utcheckning: 12:00 Husregler: Barn välkomna. Husregel: Husdjur är inte tillåtna. Husregel: Rökning förbjuden.

+ Lär dig mer

Transport

För Flexiprix-datum kan du välja dina flyg i steg 2 i försäljningstratten.

Att notera :

Alla flygtidtabeller som kommuniceras före mottagandet av din inbjudan kan endast vara vägledande. I vilket fall som helst är det absolut nödvändigt att du väntar på mottagandet av sammankallelsen inklusive de slutliga tidtabellerna innan du organiserar din resa. Vi kan inte hållas ansvariga för en förändring i schemat mellan din bokning och den slutliga inbjudan. Kallelsen till flygplatsen, tidtabellerna i lokal tid och färdplanen kommer att meddelas dig inom 48 timmar före avgång.

Flygningarna utförs av följande flygbolag (för information endast beroende på avresedatum och med reservation för ändringar av researrangören).

+ Lär dig mer

KNACKA

Hotel Bo Hotel Faro Center Faro Portugal (1) Hotel Bo Hotel Faro Center Faro Portugal (2) Hotel Bo Hotel Faro Center Faro Portugal (3)

Företaget och dess flotta

TAP PORTUGAL är det ledande portugisiska flygbolaget sedan det bildades 1945 och medlem sedan 14 mars 2005 i Star Alliance.
Den betjänar för närvarande 75 destinationer i 34 länder i Europa, Afrika och Amerika tack vare en flotta som huvudsakligen består av Airbus:
4 Airbus A340, 12 Airbus A330, 3 Airbus A321, 17 Airbus A320 och 19 Airbus A319.
TAP PORTUGAL belönades i år som världens ledande flygbolag i Afrika såväl som i Sydamerika, vid Grand Final of the World Travel Awards (WTA), vilket förnyar denna utmärkelse för tredje året i rad.

+ Lär dig mer

Certifieringar

TAP har fått alla tillstånd som krävs av de behöriga civila luftfartsmyndigheterna.

+ Lär dig mer

Samling

Alla flygtidtabeller som kommuniceras före mottagandet av din inbjudan kan endast vara vägledande. I vilket fall som helst är det absolut nödvändigt att du väntar på mottagandet av sammankallelsen inklusive de slutliga tidtabellerna innan du organiserar din resa. Vi kan inte hållas ansvariga för en förändring i schemat mellan din bokning och den slutliga inbjudan. Kallelsen till flygplatsen, tidtabellerna i lokal tid och färdplanen kommer att meddelas dig inom 48 timmar före avgång. Vi vill påpeka att ankomstflygplatsen i Paris kan skilja sig från avgångsflygplatsen och att flygen kan bli föremål för en mellanlandning. Flyg kan vara dag eller natt, ut och retur.

+ Lär dig mer

Användbar information

VARNING: Om du reser med din telefon, dator, surfplatta eller annan elektronisk enhet utrustad med batteri, se till att den är laddad när du passerar genom säkerhetsfiltret. Du kommer att bli ombedd att slå på den och visa att den fungerar. Annars kan din enhet konfiskeras och förstöras.

+ Lär dig mer

Uppmärksamhet

* Säkerhetsåtgärder för flygbolagets bagage:target="_blank"
href="http://www.developpement-durable.gouv.fr/Mesures-de-restriction-sur-les,37265.html"> begränsningsåtgärder för vätskor som finns i bagage.
* Vid charterflyg bestäms tiderna för dessa inom 48 timmar före avgång. Flyg kan vara dag eller natt, med den första och sista dagen av resor tillägnad transport. Då arrangören inte har kontroll över valet av tidtabeller kan han inte hållas ansvarig vid sen avresa och/eller tidig hemkomst sista dagen. I synnerhet, eftersom avgång kan ske sent på kvällen, kan det faktiska avresedatumet vara följande dag. Tiderna kommer att meddelas dig via e-post eller fax på din flygplatsinbjudan inom 48 timmar före avgång. Varje passagerare måste bekräfta sitt returflyg senast 72 timmar innan han återvänder till telefonnumret på sin biljett eller på sin kallelse eller med vår lokala representant. De slutliga returtiderna kommer att meddelas dig av vår lokala representant inom 48 timmar före returen.
* De flygbolag som används har alla fått de tillstånd som krävs av de behöriga civila luftfartsmyndigheterna.

* Obligatoriska visumavgifter, turistkortsavgifter och i allmänhet inträdesavgifter till destinationslandet betalas alltid av kunden utöver priset för flyget, vistelsen eller kretsen som redan betalats.

* Certifieringen och turistklassificeringen av boendemetoder motsvarar reglerna eller sedvänjorna i destinationslandet.

RESEINFORMATION:

Den klimatiska, politiska, hälsomässiga och reglerande situationen i varje land i världen kan förändras plötsligt och utan förvarning.
vi inbjuder dig att konsultera följande webbplatser innan din avresa för att få reda på eventuella restriktioner, skyldigheter eller helt enkelt information som rör din destination.

hälsoministeriet,href="http://www.invs.sante.fr" rel="nofollow" target="_blank">Institutet för hälsoövervakning,href="http://www.meteofrance.com" rel="nofollow" target="_blank">Meteo France Voyage,href="http://www.diplomatie.gouv.fr/fr/conseils-aux-voyageurs/conseils-par-pays/" rel="nofollow"
target="_blank">utrikesministeriet,href="https://www.service-public.fr/particuliers/vosdroits/F32833" rel="nofollow" target="_blank">Juridiska dokument för att lämna territoriet.

Det erinras dock om att ingen region i världen eller något land kan anses vara säkert från risken för terrorism.

+ Lär dig mer

Prisuppgifter

Detta pris inklusive moms ingår

Returflyg som drivs av Transavia, Tap Portugal, Ryanair (information ges endast för information och kan komma att ändras) exklusive bagageutrymme
Boende på Stay Hotel Faro Centro i standard dubbelrum för det antal nätter som anges i kalendern
Frukostformeln
Flygplats- och solidaritetsskatter

+ Lär dig mer

Detta pris inklusive moms ingår ej

Anmälningsavgift
Valfria garantier
Andra måltider och drycker
Betalda aktiviteter och utflykter
Personliga utgifter
Transfer mellan flygplats och hotell
Eventuella bagageavgifter som tas ut av flygbolaget (kontakta flygbolaget för att ta reda på storleken på dessa avgifter)
Handbagage för vissa företag

+ Lär dig mer

Se villkor

Formaliteter Belgien

För all information om hälsovillkoren för en vistelse i ett land i fråga, inbjuder vi dig att besöka det belgiska utrikesministeriets webbplats.

Belgiska medborgare (vuxna, spädbarn och barn):

Giltigt pass eller nationellt identitetskort.

Eftersom reglerna för korsning av gränser som är specifika för varje land kan ändras, rekommenderas det starkt att du hänvisar till avsnittet "Reserådgivning" på Belgien Diplomatie webbplats, https://diplomatie.belgium.be/fr/ Services /resor_utomlands/råd_efter_destination

Minderåriga som reser ensamma eller tillsammans med en person som inte har föräldrabehörighet måste ha tillstånd att lämna territoriet.

Utländska och dubbla medborgare

måste följa de olika gällande bestämmelserna, beroende på deras nationalitet och måste fråga sitt konsulat.

ATT NOTERA
– Vid ett flyg med mellanlandning informerar vi dig om att du måste följa hälsoformaliteterna i landet där din mellanlandning är belägen samt din slutdestination.
Villkoren för varje land kan konsulteras på webbplatsen https://www.diplomatie.belgium.be/fr. nyheterna utvecklas mycket regelbundet, vi inbjuder dig att konsultera denna länk innan din avresa.
- För alla avgångar från en gränsflygplats (Frankrike, Belgien, Luxemburg, Nederländerna, Tyskland, Schweiz eller Spanien...), vänligen se de officiella webbplatserna för de berörda ländernas ministerier för villkoren för avresa och återresa.

+ Lär dig mer

Hälsa och säkerhet Belgien

Före din avresa, vänligen konsultera webbplatsen för det belgiska utrikesministeriet för att ta reda på eventuella hälsorisker som kan påverka din destination: https://diplomatie.belgium.be/fr/Services/voyager_a_letranger/conseils_par_destination

+ Lär dig mer

Hotel Bo Hotel Faro Center Faro Portugal (4)Avis Tripadvisor Stay Hotel

Lär dig mer om detta hotell med recensioner från världens ledande källa för hotellrecensioner.

Notera TripAdvisor

Hotel Bo Hotel Faro Center Faro Portugal (5)

Mycket bra, 3,5

558 avis

Excellent 94 94

OK 230 230

GENOMSNITT 164 164

Fattig 42 42

Fruktansvärd 28 28

Sovrum

Renlighet

Strö

Värde för pengar

Service

Emplacement

60 %

av resenärer
rekommendera
60 av 558 recensioner

För mer information om att granska TripAdvisor-medlemsrecensioner,Klicka här

Amiens, Frankrike

i ett förhållande med

11 juni 2019

"Mycket bra läge i FARO"

Hotell extremt bra beläget i centrum av FARO, nära gågatorna, gamla stan, hamnen, restaurangerna, buss- och tågstationerna.. Stort ganska opersonligt rum mycket bekväma sängar. Etableringen har ingen charm men är mycket funktionell och bra valuta för pengarna med tanke på dess läge Bilden som visas överensstämmer inte alls med anläggningen

+ Lär dig mer

Nantes, Frankrike

i ett förhållande med

11 augusti 2019

"Gör jobbet"

För det första stämmer inte huvudfotot på tripadvisor med verkligheten, detta hotell ser inte ut som ett gammalt kloster.Hotellet ligger väldigt bra till i förhållande till den lilla hamnen, affärerna, restaurangerna, gamla stan. bra poäng. Ingen parkering men 500 meter bort hittade vi en liten ledig gata (Soto Mayor street där vi systematiskt hittade en plats varje kväll att parkera på under hela veckan av vår vistelse. Hotellet är medelmåttigt men förväntar mig inte lyx, jag var inte chockad. Inredningen ger intrycket av de där billiga små hotellen i min ungdom, jag hade intrycket av att bli student igen. Rummet var litet men med en terrass (vi var på 5:e våningen).Mattan är inte tjock. och redan föråldrade. Lakanen var ibland lite trasig och madrassen är skum men bra stöd. Badrummet är litet och föråldrat med nedsuttna handdukar. Duschen är inte ultrarenMycket bra poäng å andra sidan för den vänliga och hjälpsamma personalen och för den rejäla frukosten, efter behag. Kort sagt, hotell som gör jobbet för priset

+ Lär dig mer

i ett förhållande med

19 augusti 2021

"Bra läge men..."

Detta hotell gör jobbet på grund av sitt läge nära småbåtshamnen och Faros historiska centrum. Allt finns inom gångavstånd. Kvaliteten på rummet lämnar dock en del övrigt att önska. Det är faktiskt väldigt litet, med ett ljud varje gång vi tände badrumslampan, handfatet var igensatt och utsikten från vårt rum fick oss att vilja stänga gardinerna … se bild. Kort sagt, kostnaden är lite överdriven för tjänsten. Läget är mycket bra.

+ Lär dig mer

Bryssel, Belgien

Med familj

21 augusti 2021

"Ingen barnsäng!"

Det är verkligen synd att det inte finns någon barnsäng eller spjälsäng på detta hotell... Även om bokningen nämner 1 barn. Hemma inte särskilt trevligt också. Annars väldigt rent. Nära till flygplatsen. Ingen frukostbuffé av covid-skäl.

+ Lär dig mer

Saints, Frankrike

Ensam resa

13 augusti 2022

"Mycket bra hotell"

Mycket bra hotell super bra placerat i centrum av Faro allt är 5 min promenad.. färjor, barer etc... rummen är mycket rena, tillräckligt stora och sängkläderna är också bra... personalen är uppmärksam och frukosten är mycket bra med apelsiner att göra en färsk apelsinjuice var det riktigt bra

+ Lär dig mer

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 04/06/2023

Views: 5303

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.